jul, jul, strålande jul

nu började vell de flesta nynna på denna lugna låt, men jag kan säga att min jul var allt ifrån lugn, men den var ändå så perfect som den kunde bli.
jag hade inte så mycket förväntningar över huvud taget, men denna julen slog dem i taket. jag är såå nöjd och glad. de flesta i familjen säger att det var den bästa julen någonsin så jag kan bara säga att jag är lyckligt lottad som just kom hit detta året.

så juldagen började med vad jag kommer ihåg att jag satte väckning 9.30, men jag somnade förmodligen om (som jag gör de flesta helgdagar) och vaknade upp 10.30 lite sådär smått stressad. jag klädde på mig och tog mig upp och åt en stadig frukost.
det känns som om detta var sp länge sen så jag kommer inte ihåg allt :P
i alla fall kl 12 så skulle resten av familjen komma (dad, brian, scott, pascale, louise) de var lite sena och efter lite sista minuten stök så började vi öppna paket kl 12.30. vi började med julstrumporna som hängde vid spisen, och sedan resten av paketen, och jag kan säga att det var mycket !!!!!!!!!!! MYCKET!!!!!!! paket. det är helt sjukt så mycket paket det var. vi höll på i 3.5 timmar!!! och bara öppnade paket, dock så var det bara ett paket som öppnades i taget så alla kunde se vad alla fick. det var trevligt för annars skulle man lätt missat helften.
de var så himla generösa och snälla, och precis som louise sa, de skämmer bort mig :P jag fick jätte fina saker. jag ska visa bilder från hela kalaset en annan dag, kan bara säga att det halsbandet som ni där hemma gav till mig var det bästa! det var det bästa någon kunde ge till mig! jag är så tacksam för allt jag fick! och mormor och morfar..jag ÄLSKAR mössan :P

så tillbaka till dagen.. kl 4 så började annat folk droppa in, vänner och bekanta. vi käkade en massa och folk kom och gick tills kl 12 då de sista åkte hem. då hade jag varit helt slut i 4 timmar :P
det var en låång juldag, men den var underbar och kunde inte önska mig en bättre jul (fast inget slår jul hemma med familjen)

de personerna som jag spenderade julem med var vad som gjorde det hela. scott, pascale och louise är så trevligt folk. louise är som en hel humor show själv, och hon kan aldrig hålla tyst. hon är helt underbar, jag hoppas bara att jag kommer träffa henne igen någon gång igen, jag kanske får ta moig upp till kanada helt enkelt :P
scott och pascale kommer jag ju som tur träffa igen när jag ska till cali. nu efter att jag har träffat dem så är det ett större måste att åka dit, detta kommer göra att jag kommer ha det så mycket roligare i cali.

själv så har jagg inte tagit ett enda pic, men imårgon efter att jag har rensat bettys kamera så ska jag nog kunna få upp lite bilder :P
vi hörs, julen här är över, men jag önskar att jag kunde spela upp den några gånger till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0