..resultat av tråkigt..

ser ni någon skillnad..
detta är resultatet av computer art lektioner när man inte har något att göra, så jag använde min tid till att göra en header men vi får se hur länge den stannar..

jag ser det ..... jag ser det ..... det var ju roligt hurra!

..eller kanske inte så kul..
..det är den 27 october..
..det borde vara varmt ute..
..hannas face är obetalbart..
..jag kan acceptera regn..
..men detta är sjukt..
..ja ni vet vad jag snackar om..
SNÖ
det är första gången det har snöat så här tidigt här, vad händer med världen?!
..som tur så lägger det sig inte på marken..

och idag var en underbar dag (som slutade med att jag sprang över skolans parkering sjungandes denna sång)
även om dagen började med math test så har det varit sjukt kul. det känns som om allting lossnade idag. dinnerbreak under rehersals var så kul. JAG ÄLSKAR SHAKESPEARE FOLK!! sedan har vi nu kört igenom hela min scen på scen (haha scen på scen). enligt Doug (one of the directors) så är "min" scen den svåraste.. allt är så brutalt så man blir helt chockad även om man vet att allt e på skämt.

jag ska faktiskt sova tidigt idag för jag har inga läxor :D

godnatt folk :) jag älskar mitt liv


"all hail macbeth, thou shalt be king hereafter"

jag har egentligen inte tid att skriva detta för jag borde plugga till mitt math test imorgon. nu är rehersals till 8pm så efter över 12 timmar i skolan så är man hyffsat trött. allting går bra, men jag måste verkligen öva på min del. macbeth är en tragedi som ni kanske vet, så det är fight och mord hela tiden, men jag är med i den ända scenen som visa en liten glimt av kärlek. så för att göra mordet på lady macduff och barnen ännu mer dramatiskt så måste jag värkligen få till den scenen. det är inte lätt, och inte ens 2 veckor till opening...detta kommer bli två busy veckor, men det är samtidigt sorgligt att det snart är slut för man börjar verkligen lära känna folket nu och jag har väldigt roligt. men sånt e livet. det känns som om det stressiga amerikanska livet verkligen har börjat nu..

och det är inte ens två månader till julafton, vad hände med tiden?!

ha det så bra så får vi se när jag hör av mig nästa gång :)

helgen

helgen bestod av halloween party och six flags, ska bara visa lite bilder för jag orkar inte skriva..



SIX FLAGS- the best place ever!!
efterson de har typ över 10 berg och dal banor!!!
det var fright fest så det gick omkring läskiga personer i hela parken..

jag måste bara visa lite saker från six flags

träbana som har funnits sen 60-talet värre än den ser ut

bara en rolig bana, inte läskig

"mind eraser" en sådan  såm man hänger i. läskig och väldigt förvirrande. första gången så kunde jag inte skilja på upp och ner, högt eller lågt under åket

"flashback" åker först hela banan framlänges. åker sedan tillbaka baklänges

"bizzaro" har blivit utsädd till världens bästa stålbana. så sjukt bra är till och med högre än scream...

...som är en höjdskräck, nersläpp eller vad ni vill kalla det
och till sist min favorit..

"batman" 3 looper men ändån en mjuk åktur. såå bra WOOP WOOP!!

och jag åkte såklart alla dessa värstingar :P

Halloween

nu har jag fixat lite halloween stämning vid huset....moooohhahahahah
helt enkelt vanlig halloween här i MA :P


fredag, lördag

ja i fredags så var det spirit day, med peprally, central day, fotball och homecomming dance.
enligt alla så var det det värsta peprallyt någonsin, men det var vell lite kul iallafall.det bestod av presentation av lagen, lite skriktävlingar mellan klasserna, och andra tävlingar och uppträdanden.
central day= man får ha på sig central tröja
fotball game blev inställt för att det hade regnat hela dagen så planen skulle bli helt förstörd
jag valde att gå till homecomming, jag är ju här bara ett år så. när jag först kom dit så blev jag shockad, inga detaljer, men det är det värsta sättet att dansa jag någonsin sett. jag hade i alla fall kul med mina vänner, så det var en bra och svettig kväll.


peprally
-
lördagen blev lite shopping. hittade en ny väska, för min som jag använder i skolan håller på att kolappsa. hittde också en vinterjacka, bra märke och $70, så inte så dyrt för en jacka. det är dock vissa saker som jag inte helt gillar så vi får se om jag behåller den.
på kvällen åkte jag och några andra utbytisar till Laura (italien) för hon hade något party. vi åt och snackade och hade trevligt helt enkelt.
kara sov sedan här i natt.



har också varit duktig och städat mitt rum idag, det behövdes verkligen



och.. haloween prylarna har börjat komma upp, det är lite skrämmande...
och jag har kommit på vad jag ska vara på haloween men det är nog en hemlighet till nästa helg...


och.. hösten har börjat komma, och jag har kommit på att det finns en väldigt rolig gunga i trädgården..


liite

lite kort (eller långt) om vad som har hänt de senaste dagarna, och vad som ska hända.

igår onsdag så var det dags för common class igen och denna gången var det dance and movement. det var riktigt kul, men det började inte lika kul. efter att dett inte hade varit tillräckligt med bensin i bussen och en annan buss fick komma så åkte vi till lennox. när vi kom det så var äll ström utslagen i hela lennox så efter stt vi hade väntat i en halvtimme kanske så bestämde de sig för att ställa in det. men vad händer när vi sitter på bussen och börjar kolla så alla är där. jo då kommer strömmen tillbaka och vi kunde köra common class.
-
idag har det inte hänt så mycket. bara vanliga saker. man skulle lämna in ett papper idag om vem man röstade på i olika roliga kategorier (seniors), bla mest pratglada, dästa ögon, bästa atleten och min favorit "most wanted by administrators". jag hade inte så mycket och skriva eftersom jag inte känner så många, så jag lämnade inte in min. det mesta som står på lappen är inte skrivet av mig, utan av andra som var i närheten och ville ha deras namn någonstans.


ja, ni förstår konseptet. detta kommer vara med i yearbook.
jag har också beställt cape and gown (det roliga man har på sig på graduation), ska bara betala också.
-
imårgon är det homecomming, peprally och dance. vad jag förstår så innebär det något helt annat på andra skolor, de har typ en hel vecka med utklädningar. på central däremot så består det av valfri central tröja, peprally och homecomming dance. och då snackar vi inte fancy klänningar, utan ett helt vanligt disco. erfarenheterna från de andra utbytisar så är det inte kul, jag ska inte gå in på några detaljer men det är tydligen väldigt dåligt. men det verkar som om det är mer strikt detta året så jag kanske ska ta en chans och gå bara för att uppleva centrals homecomming dance. jag borde nog bestämma mig för det är imorgon.

det var nog allt. :)

någon kanske har lite förslag på vad jag kan vara för halloween, har såå dålig fantasi just nu.

niagara falls

nu ska jag berätta om min niagara trip!
/>
jag ska berätta hur vi bodde.
alla bodde hos host-familjer. jag bodde hos en "mamma" och hennes son, tillsammans med 19 andra. vi sov 10 tjejer i ett litet vardagsrum så det var lite trångt. huset hade också bara ett badrum, så man fick ducha i 10 min, men det var endån alltid duch kö till minst 1 på natten. om inte det var nog så kom det två extra utbytesstudenter den sista natten+ att mammans 17-åriga dotter, som precis hade fått barn (welcome to america) sov där med sin pojkvän och bebisen. hehe, som tur blev det bara 4 timmars somn den natten.

jag ska också berätta historien varför vi började med planking. ni som inte vet vad det är, så är det når man ligger som en planka någonstans helt enkelt. det bodde en väldigt rolig chaperon (ledare/funkis) i samma hus och han sa att när man visar bilder för vänner och familj så är det alltid det samma, "jag framför..." "jag framför.." osv. vilket e sant och man blir rätt trött på det efter ett tag och tittaren blir ointresserad. men om man plankar eller ugglar (finns någon bild med det också) så blir det så mycket roligare, och den som man visar bilderna för vill bara se nästa. det är ju faktiskt sant :P

ska också berätta om lejonkungen som jag inte ahde någon aning om att vi skulle se. kan bara säga att det var awsome!! jag viste inte vad jag skulle vänta mig eftersom det handlar om djur. men kostymerna var sjukt coola och hela teatern var sjukt bra. om man någongång är nära en stad som visar den, så ska man gå. det är det bästa som jag någonsin har sett på teater. (okej, jag kanske inte har sätt så mycket, men endå)

niagara fallen....mycket vatten....52 meter....
ja det var helt ofattbart. så coolt. vi åkte på the maid of the mist vilket är "smurfbåten" som går på vattnet. man åker in i mitten av hästskofallen (kolla upp det på google earth) tyvärr så var det lite för blött för en kamera där inne, men man kände sig såå liten.
vi gick också the cave of the winds vilket är lite trappor och däck precis predvid fallet. uppe på hurricane deck så får man bokstavligen vatten från vattenfallet på sig, men det är så stora krafter så det är svårt att ta sig ut där, och allt vatten i ansiktet är så obehagligt. men det var så coolt. jag klarade mig med att bara bli blöt upp till knäna. de flästa blev mer blöta, vissa helt. (jag letar efter en bild på mig på hurricane deck på någon annans kamera, vi får se om jag hittar den)

jag får berätta kort om den fina hoodien som vi fick. det är helt enkelt colombus (colombus day) och en buffel (buffalo) i en tunna åkandes på floden. colombus tittar åt ett håll och bufflen tittar ner och säger typ holy shit...för han vet vad det är som väntar :P lite kul även om de messed up texten.

måste också berätta att jag typ kan lägga till ett till land i listan på länder jag har varit i. jag tror (är rätt säker) nämligen att jag var på kanadensiskt vatten. vi fick dock inte gå över till kanada för då är det nästan omöjligt att ta sig tillbaka in i usa. men jag vet i alla fall att jag har sett kanada :P

jag hade det sjukt kul och träffade en massa folk. önskar bara att alla kunde bo i massachussets och att det var en hel vecka( om inte längre).

det var nog det mesta, annars kan ni alltid fråga om ni vill veta något om resan.

:D

niagara falls!!

imorgon sticker jag till niagara falls, så kommer inte höra av mig förrän på måndag, om ens då. så jag har packat hela kvällen och slipper skola imorgon. har också fixat lite bilder på skolan som jag ska visa någon gång.
och kara ville att jag skulle nämna henne i detta inlägget så jag kan vell säga att hon sover här inatt för att vi inte ska komma försent imorgon :P
ni får ha det så bra
kramisar :)

common class!!

gud vad kul det var!!
det är egentligen det enda jag måste säga men jag ska berätta lite mer.
först så kan jag berätta lite kort om bussturen dit (även om det ska vara hemligt), om man trycker in 37+2+1 galna personer i en buss, så blir det helt galet helt enkelt. men så himla kul.

common class är en liten lektion inom något ämne, och danna handlade om våld. att kuna skapa en illusion att man slåss helt enkelt.
allt började med en massa lekar, kullerbyttor, ramsor, slänga sig på folks armar osv. sedan började det riktiga, nämligen fight. först slag på käken, sedan slag i magen och till sist sword fight med ett tungt långt gammalt två hands svärd.
det allra sista var ett stort slag mellan folk. jag vet inte hur många vi var sammanlagt men kanske nära 200, så det var ett stort slag. rätt galet när 200 personer springer mot varandra för att hitta en specifik partner på en specifik plats utan att springa in i varandra.
en swordfight innehåller:
- hugga/försvara höger axel
- h/f vänster axel
- h/f höger knä
- h/f vänster knä
- h/f huvud
- försvarare trycker tillbaka
- attakerare går in för sista slaget då försvararen "slår" svärdet mot magen och sedan drar bort det.
- attakerare död...
det var så himla kul, och teater folk e så himla sköna.


.-..-..-..-..-..-..

jag vet att jag är dålig på att skriva, men sånt e livet. jag har inte så mycket tid att skriva, och jag kommer aldrig på något bra att skriva. varje dag så händer det något som jag tänker, det ska jag nog skriva, men när jag kommer bort så är det helt borta.
-
i helgen så sov Kara här, så på lördagen så åkte vi till lite olika affärer, och på söndagen så åkte vi till the outlets. helt enkelt en massa märkes butiker med billigare priser, alltså inte billiga. det är så stort så vi hann inte igenom halva stället på 4 timmar! vi får helt enkelt åka tillbaka dit för att se alla affärer.
jag köpte ett par jeans, en guess t-shirt och lite hemligheter.
-
det händer inget intressant i skolan. bara samma varje dag.
-
imorgon ska jag på en common class med shakespear gänget. det är en klass med de andra skolorna som också är med i "the fall festival". imorgon handlar det om våld, fighter, mord osv. alltså hur man gör ett bra fejk slagsmål. det blir nog kul (alla säger det i alla fall).
-
har varit med om lite pinsamma situationer när det handlar om att känna igen folk. helt plötsligt kommer det fram någon i korridoren och säger "you're johanna right" och jag känner inte igen dem. såå pinsamt, speciellt eftersom de är med i shakspear. en annan kom också fram och sa, jag vet inte ditt namn men vi är i samma homeroom, och jag känner inte igen personen. jag måste bättra mig lite, så jag i alla fall känner igen ansiktena, namnen kan ingen kräva :P
-
till helgen så åker jag till niagara falls på en yfu-trip. missar skolan på fredag och så är det columbus day på måndag. jag vet att hanna(svensk), kara och en tysk melanie ska dit (som jag har träffat innan) kan vara någon annan också. det ska bli riktigt roligt. yfu och betty säger att man ska ha med sig en vinterjacka, vilket jag inte har. hur kallt kan det bli? jag får klara mig med regnjacka och ylle underställ.

det var nog allt som jag kom på just nu. nu ska jag äta och göra läxa läxa läxa läxa både till imorgon och onsdag!!

vi hörs :)

RSS 2.0