nu har vi ljus här i vårt hus...

eller i alla fall utanför huset. all julbelysning på träd och buskar är uppe, kransar ar också famme. snart så ska vi pynta hela huset med gran och massa annat smått och gott.
julkänslan är dock långt borta, kan bero på att igår när vi satte upp lamporna så gick jag omkring i hood och tights utan att frysa ett dugg, och solen sken. det är alltså fortfarande varmt på dagarna. det blir dock svin kallt på kvällarna.

igår så var det ju black friday, så vi tog en liten tur till holyoke mall på kvällen, och det var helt tomp för alla som har shoppat hela dan hade försvunnit. hittade en tröja och ett halsband på forever 21, köpte ochså ett sött hasband med en pudel till betty.

idag ska vi nog en runda till north hampton med martha (bettys kusin från arizona) så jag hoppas att kunna få en del av julklappshandligen klar idag.

igår så hade jag tråkigt så jag bestämde mig för att gå in i "skogen" i trädgården. (jag vet inte om man kan kalla det för skog längre efter en tornado och en snöstorn) vi har sett vita grejer så jag ville kolla ved det var. det visade sig vara bitar från hus, efter tornadon. där fanns också isolering och lite annat smått och gott. tyvärr inga dyra smycken eller når :P
efter den lilla turen så hittade jag en festing på min tröja, och gud vad stora de är här. i sverige när de inte har något blod så är de ju såå små så man nästan inte ser ddem, men här så är de större, har inget bra att jämföra dem med, de är också lite rödaktiga. läskigt.

ha det bra och njut av kylan och snön som jag har hört är påväg mot sverige :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0