friday!!

hejsan hopsan fallerallela!!!

idag e det fredag och fredag betyder lördag imorgon, det är nog det enda positiva med fredagar. idag var det skola som vanligt, jag har kommit på en hämsk sak med skolan i usa, att man aldrig kan se fram emot en dag. i sverige finns det alltid en dag där man har få lektioner eller bara roliga lektioner, men det finns inte här. på denna skolan så är det enda man kan se fram emot är när man inte har någon engelska vilket är var sjunde dag :P
i alla fall, skolan började med engelska.... som är en aP class vilket är det svåraste. jag känner mig helt lost oftast och eftersom läraren vill att jag ska läsa två böcker på gammelengelska, som man sedan ska skriva en uppsats om, så kände jag att det kanske är bäst att byta nivå. ska fortfarande gå i english 12 men honors istället för AP. betty vet det inte än, men så är det i alla fall.

efter det så var det practical law som idag bestod av ett quiz, vilket är som ett skämt. han hade skrivit några ord på tavlan och så sa han meningar och så skulle man välja ordet som passade med det han sa typ, inte alls svårt. sedan skulle han också kolla lite uppgifter som vi hade gjort någon annan lektion jag visade det jag hade gjort, jag hade inte gjort klart någon av dem, endå så satte han fullt på mig. det ska nog inte bli så svårt att fixa den classen.

sedan var det precalc vilket också var ett quiz eller test, fattar inte riktigt skillnaden. det roliga var att läraren gick igenom allt vi skulle kunna innan testet. det var också lätt.

computer art bestod idag av ungefär ingenting. vi skulle göra klart ett familjeporträtt vilket jag redan hade gjort, så jag lekte bara runt. hade 3rd lunch och valde att gå in i den lilla cafeterian idag. först hittade jag ingen som jag har snackat med så jag satte mig själv, sedan kom det en som är i min engelska class som jag satte mig vid, blev presenterad för några nya personer varav en pretglad kille. frågade en massa och sa precis som alla andra att skolan är skit dålig och att den är så strikt för att de försöker vara bäst.

economi var också ett quiz typ men vi gjorde det på lektionen och rättade det efter. sedan sa han att om man gör det så får man A på det och credit. varför skulle man inte göra det, man rättar det på lektionen och kan lätt få alla rätt då, det är ju bara dumt att hoppa det men det finns kanske folk som gör det.
en kille i klassen hade idag på sig en grön skjorta och slips för att han skulle någonstans efter skolan. den klädslen är inte tillåten men han hade gått hela dagen i de kläderna och förbi 3 administratiors när han gick in och satt hela tiden i cafeterian med de kläderna. konstigt att ingen reagerade.
på economin sa det också att en sak skulle hända, vilket jag inte kommer ihåg vad det heter men det är iallafall att om man kommer försent till nästa lektion så får man automatiskt saturdayschool, så all skyndar sig ännu mer och det blir mer stopp i trapporna. jag kom i tid så det var inte så farligt.

på kemin så var inte mrs Uhriafe där så vi hade vikarie eller rättare sagt mr guy (vet inte om det stavas så) men det är såå kul att han heter det. första gången jag hörde hans nams så frågade alla vad han hätte igen och svartet blev mr Guy (som betyder kille typ) och alla bara skrattade.
det blev inte mycket gjort på kemin men jag fick en trevlig pratstund med några tjejer.

 sedan var det slut för dagen och när man går ut genom dörrarna så känner man hur solen bara bränner. man går där i sina svarta jeans och en svart kofta ut i 25(minst) graders värme och strålande sol. det är inte kul.

snart ska jag ivärg på footballgame, vilket tydligen är en riktigt stor grej. som jag sa igår så förväntar de sig 4000. alla footballplayers hade på sig matchtröja i skolan idag och the cherleaders hade på sig sina kläder, och the family (hejarklacken) hade på sig sina kläder. det blir nog kul och packat ikväll.

ha det bra :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0