2011-2012

jag har egentligen inte lust att skriva över huvud taget men jag ska försöka att dra ihopa något.
i fredags så blev det new york. mest för att se jul i new york men det blev lite nyår också. det var såå mycket folk där, som tur så är ju timesquare stängt för trafik på vissa ställen så man kan gå på vägen. det var presis så att vi fick ett bord på resturangen. och just det, hade nästan glömt detta. när vi gick nerför 5th avenue det var en sådan sanwich guy (ni vet som delar ut reklam) och sa att det var halva priset på rockettes, detta var 20 minuter innan showen började, så vi gick dit och fick tag på biljetter för 50 dollar!!! de kostar vanligtvis typ 130-150, så det var ett riktigt kap, och bra platser var det också, andra balkongen ängst fram. det var riktigt kul, en underbar show.

inne i radio city

storstadsdjungel

iceskating in bryant park

rockettes väldigt kända nummer
-
nyår så blev det sleepover här med kara, hanna, chutong och rahel. väldigt kul. sedan idag, den 1 januari 2012 så blev det en promenad i forrest park(det kändes som vår) och sedan såg vi we bought a zoo, en väldigt bra film.

hoppas ni hade det bra på nyår nästa år kanske man får se till att vara i timesquare på nyårsafton och se det berömta ball drop helt live :P skulle vara coolt.

:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0