in the middle of nowhere

hejsan mina solstralar!!
igar sa tog vi en runda till USD (university of san diego)s acvarium. de flesta vet ju hur ett acvrium ser ut sa det ar inte sa mycket att visa men en bild kan jag vell lagga upp.

idag sa var det lite mer aventyr. vi tog bilen fran ett monligt och kallt carlsbad, inland mot oknen. california ar en stat med valdigt mycket barg och kullar, sa bara efter 15 min sa var vi mitt i en massa kullar fulla med grona trad buskar, kaktus och det basta, apelsin trad. overrallt fanns det apelsintrad och de vaxte pa slanten av kullarna. riktigt fint.
efter en mer an en timmes korande i detta lanskap hogt uppe bland molnen sa andrades landskapet och det blev stenigt och torrt. vi korde upp pa ett annat berg och sedan borjade de branta klipporna. det var som i en film och langt ner sa kunde man se en grupp me hus, in the middle of nowhere bokstavligen. om ni har sett filmen bilar sa ar det lite den kanslan fasst en modarnare stad, som heter burego springs.
vi tog oss ner till "staden", hittade ingen karta men tog oss ut till (urakta for mit sprakhjarnslapp) the hiking trail och borjade ga. det var egentligen en kall dag for att vara oknen, bara 85 f och till och med lite malnigt. efter halva sa stannade betty pga ett daligt kna men jag betammde mig for att firtsatt och hitta en oas som skulle finnas i slutet, sa dar gich jag ensam i oknen :P jag hittade oasen, och det ar ratt sjukt att mitt bland bergen sa ar det en klump med palmer och lite vatten.
titalt sa gick jag 3 miles, ca 5 km skulle jag gissa, men det tog ca 2h och jag var slut och "hade forlorat mycket vatska och inte druckigt tillrakligt". de sager att folk hr dott pa samma trail pga det :/ i alla fall, vi tog oss hem och jag ar slut och ja, det ar det.

oasen mitt i oknen ( i usa hittar man alltid nagon framling som kan ta ens foto :P)

kaktus in the desert

lite bergsgatter


Kommentarer
Postat av: Emma

Hej!

Bra blogg du har! Jag sag bilderna i detta inlagget, och jag kom pa en valdigt random fraga, sa jag kande att jag maste stalla den, haha!

Spelar du volleyboll?? Du ser namligen valdigt lang ut och du ser ut att passa perfekt som volleybollspelare. Om du inte spelar, sa kanske kan du hitta ett intresse i det nar du kommer hem :)



Forlat, jag menade inte att vara ett creep, eller vara en boss som talar om for dig att du skulle passa som volleybollspelare. Jag ar bara nyfiken.



Och jag ar ocksa i USA som utbytesstudent, i Indiana, sa darfor saknar jag aao, hoppas du forstar mitt meddelande anda.



Annars bra blogg, och du verkar vara en genuin och gullig tjej!

2012-05-08 @ 19:15:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0