sunshine

saa jag arkar inte skriva just nu.
i torsdag var det zoo time. en av varldens storsta zoo, san diego zoo, var var vi gick. det ar inte sa mycket att saga. en massa djur, allt fran lejon till skoldpaddor, men det var det.
fredag sa akte jag och kajakade i havet vid grattorna och snorklade i havet. det var inte sa mycket att se i havet da det var helt "dimmigt". kanske jag bra ar glad att jag inte sag nagon haj :P. egentligen sa snackade han bara en massa om saker, vilket faktist var kul att hora. som att de valdigt lyxiga husen som ar pa sandklipporna ar alla betalade i cash for att de kan inte ha nagon forsakring, eftersom havet varje ar sliter bort 6 inches-1 foot varje ar, sa en dag sa kommer uset att aka i havet. men eftersom det ar ett reserverat omrade sa mate de riva huset innan det hander for annars kommer staden att stamma dem for nedskrapnng. har man pengar sa har man.
lordag spenderades pa stranden och sedan downtown san diego och ett berg pa kvallen. fantastisk utsikt over staderna.
idag, mothersday!! sa ajte vi med scott oc pascale till palomare observetory (gigantiskt teleskap) och sedan kvallsmat hos dem.
nu ar jag bara2 dagar kvar och jag vill verkligen inte aka tillbaka till springfield. jag bryr mig nte om prom och graduation, jag vill bara stanna har tills jag aker hem till sverige.
this is the place to live.
nu ska jag satta mig pa balkongen med en filt och musik i oronen och kanna kvallshavsvindarna i ansiktet...

i'm in love with carlsbad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0